Tibetansk huvud- och nackmassage

Posted on december 1 2009 by admin

Tibetansk Ansikts-nack och huvudmassage

Varmt välkomna på en djupavslappnande österländsk massage.

Tibetansk ansiktsmassage är en holistisk behandlingsmetod där ansiktets hud, bindväv och muskler bearbetas med varsam massage och akupressur över ansiktets reflexzoner. Man ser goda resultat av behandlingen vid bland annat stress, spänningsvärk och trötthet. Massagen kallas också populärt för ”face lift” då resultatet av behandlingarna ofta blir att spänningarna i käkar och nacke släpper så att du tex kan öppna munnen ordentligt – inget tar emot och den så kallade bekymmersrynkan mjukas upp. Efter avslutad behandling får du med lite övningar att göra hemma för att fortsätta stretchen.

Hur går det till?

Du blir mjukt och varmt inbäddad i sköna handdukar där du lugnt kan slappna av under en lång stund. Massagen inleds med aurarensning enligt Feng Shui samt en chakrabalansering. Därefter görs en lätt rengöring av ansiktet med Dr Hauschkas rena produkter. Massagen inleds över ansiktet med varsamma rytmiska rörelser. Bindväven bearbetas liksom cirka 90 muskler i ansikte, nacke och huvud samt 8 meridianer. Med mjuk akupressur bearbetas och balanseras de olika reflexzonerna vilket stärker hela kroppen. Massagen avslutas med lymfdränage och en skön ansiktscreme från Dr Hauschka. Därefter blir det en liten stunds vila innan en lättare massage över fotsulornas zoner avslutar din behandling.

Nu är du djupt avslappnad och spänningsfri. Jag rekommenderar därför att du tar dig ytterligare lite tid att ”vakna upp” en stund med en kopp te i vår sköna relaxavdelning.

Om du vill kommer du tillbaka inom en månad för de tre följande behandlingarna. Hela behandlingsserien består av fyra behandlingar vilket ibland kan behövas beroende på ålder, kost och gener eller bara för att det är så fantastiskt avslappnande och skönt.

Kommentarer inaktiverade.