Välkommen till FIL – Friskvårdsterapeut I Liedberg

Posted on september 27 2010 by admin

Som Friskvårdare arbetar jag med förebyggande vård för att göra Dig uppmärksam på obalanser i kroppen.
Jag tittar på Din kroppshållning och hur Du rör Dig för att stämma i bäcken innan det börjar göra riktigt ont.
Vad jag märker på mina klienter är att med mjuka, harmoniska behandlingar kommer vi riktigt långt. Kroppen har sina skäl till varför smärta, nedsatt ork och olust. Ofta är det tankar av olika slag som ”sätter sig”. Kroppen har sina skäl.

Ibland är den bästa medicinen för att komma i balans en kinesiologisk balansering med hjälp av det kinesiska 5-elementssystemet, akupunkturlagarna och österländsk kunskap om de inre och yttre energisystemen. Eller varför inte – ”bara” en djupavslappnande massage av något slag för att kroppens alla muskler skall komma till ro och spänna av.

Välkommen

Inger Liedberg

Kommentarer inaktiverade.